Η επιχείρηση ΑΝΤΙΚΛΕΠΤΙΚΗ  ιδρύθηκε απο τους αδελφούς Δρακόπουλους το έτος 2006, ως εταιρεία παροχής υπηρεσιών στον κλάδο της κλειθροποϊίας, επι της οδού Χρυσουπόλεως 5 στο Ιλιον Αττικής. Από το έτος 2006 και μετά η επιχείρηση αναβαθμίζεται διευρύνοντας το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών και βελτιώνοντας την ποιότητα τους.   

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται πλέον σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών / έργων που περιλαμβάνει:

  • Είμαστε η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που παρέχει  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΕΓΛΩΒΙΣΜΟ ΠΑΙΔΙΟΥ, μια κοινωνική προσφορά της εταιρείας μας.
  • Παροχή κλειδαροτεχνικών υπηρεσιών(αλλαγές κλειδαριών, τοποθετήσεις ασφαλών κλειδαριών, διαρρήξεις, αντι-διαρρηκτική προστασία, ανοίγματα οικιών, αυτοκινήτων, κατασκευή κλειδιών οικιών και αυτοκινήτων)
  • Επισκευές - κατασκευές ρολών, γκαραζοπορτων, συρόμενων θυρών
  • Κατασκευές και πάσης φύσεως επισκευές σε συστήματα αλουμινίου, ανοιγόμενα, ανακλυόμενα, συρόμενα, χωρίσματα, κατασκευές ειδικού τύπου.
  • Εμπόριο θωρακισμένων θυρών, πορτών φυσαρμόνικα, συστημάτων ασφαλείας, χρηματοκιβωτίων


Η υψηλή τεχνογνωσία και εξειδίκευση του τεχνικού προσωπικού σε συνδυασμό με τον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό εγγυώνται την άριστη/καλή εκτέλεση των εργασιών. Η επιχείρηση παρέχει 24ωρη υποστήριξη σε όλη την Αττική και ανταποκρίνεται έγκαιρα και με απόλυτη συνέπεια στις (καθημερινές) απαιτήσεις των πελατών της.

 

Ολοι οι συνεργάτες μας είναι ελεγμένοι απο την Αστυνομία και διαθέτουν ειδική Αδεια.

Η επιχείρηση διατηρεί ένα ευρύ πελατολόγιο που περιλαμβάνει πολυκαταστήματα, δημόσιες υπηρεσίες και υπουργεία, κατασκευαστικές εταιρείες και πολλές ιδιωτικές επιχειρήσεις.

Η ANTIKLEPTIKI HELLAS αποτελεί μια εκσυγχρονισμένη επιχείρηση στον κλάδο της καλύπτοντας και τις πιο υψηλές απαιτήσεις των πελατών της και η μέγιστη ποιότητα των προϊόντων και των παρεχόμενων υπηρεσιών εξασφαλίζουν το πλέον αξιόπιστο αποτέλεσμα.